Publicerad den

av

 inom

Formex-mässan 2022 – En unik möjlighet att upptäcka nya trender och produkter inom inredning och design

Formex-mässan är en av Skandinaviens största mässor inom inredning, design och konsthantverk. Varje år samlas utställare från hela världen för att visa upp sina senaste produkter och trender för besökare. I denna artikel kommer vi att ge dig allt du behöver veta om Formex-mässan 2022.

Vad är Formex-mässan?

Formex-mässan arrangeras två gånger om året i Stockholm. Mässan är öppen för både privatpersoner och yrkesverksamma inom inredningsbranschen, och är en unik möjlighet att upptäcka nya trender och produkter.

Formex-mässan har funnits sedan 1960-talet och har sedan dess utvecklats till en av de mest inflytelserika mässorna inom inredning och design i Skandinavien.

Vad kan du förvänta dig på Formex-mässan 2022?

Formex-mässan 2022 kommer att erbjuda en mängd olika produkter och trender inom inredning och design. Utställarna kommer från hela världen och visar upp allt från möbler och textilier till belysning och konsthantverk.

Mässan är uppdelad i olika sektioner baserat på produkttyp och stil. Besökare kan förvänta sig att se en mängd olika stilar och trender, från minimalistisk skandinavisk design till mer exotiska och färgglada produkter.

Utöver utställarna kommer Formex-mässan att erbjuda en rad olika aktiviteter och seminarier där besökare kan lära sig mer om inredning och design.

När och var äger Formex-mässan 2022 rum?

Formex-mässan 2022 kommer att äga rum på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan kommer att pågå mellan den 18 och 21 augusti 2022.

Mässan är öppen för allmänheten från kl. 09:30 till 18:00 varje dag. För yrkesverksamma inom inredningsbranschen öppnar mässan kl. 09:00 varje dag.

Biljettpriser och information

Biljetter till Formex-mässan 2022 kan köpas online eller vid entrén. Priset för en dagbiljett för allmänheten är 200 SEK, medan priset för en flerdagarsbiljett är 350 SEK.

För yrkesverksamma inom inredningsbranschen är biljetterna något billigare. En dagbiljett kostar 150 SEK och en flerdagarsbiljett kostar 250 SEK.

Om du planerar att besöka Formex-mässan 2022 rekommenderas det att du köper din biljett i förväg för att undvika köer vid entrén.

Att besöka Formex-mässan

Att besöka Formex-mässan kan vara överväldigande med så många produkter och utställare att välja mellan. Här är några tips för att göra ditt besök så effektivt och trevligt som möjligt:

  1. Planera ditt besök: Innan du åker till Formex-mässan, ta en titt på utställarnas webbplatser och skapa en lista över de utställare du vill besöka. Detta kommer att hjälpa dig att använda din tid effektivt och se allt du vill se under ditt besök.
  2. Var öppen för nya produkter och trender: Även om du kanske har en viss stil eller typ av produkt i åtanke, var öppen för att utforska nya trender och produkter. Du kan hitta något som överraskar dig och inspirerar dig.
  3. Nätverka med andra yrkesverksamma inom inredningsbranschen: Formex-mässan är en utmärkt plats för att träffa och lära känna andra yrkesverksamma inom inredningsbranschen. Ta chansen att prata med utställarna och andra besökare och byt erfarenheter och idéer.
  4. Ta pauser: Att besöka Formex-mässan kan vara intensivt och det är viktigt att ta pauser för att vila och återhämta sig. Det finns flera restauranger och caféer på mässområdet där du kan ta en paus och njuta av en måltid eller en kopp kaffe.
  5. Kom ihåg att ta med visitkort: Om du är yrkesverksam inom inredningsbranschen, se till att ta med visitkort att ge till utställare och andra besökare. Detta kan hjälpa till att öppna dörrar för samarbeten och nya möjligheter.

Sammanfattning

Formex-mässan 2022 är en unik möjlighet att upptäcka nya trender och produkter inom inredning och design. Besökare kan förvänta sig att se utställare från hela världen som visar upp allt från möbler och textilier till konsthantverk och belysning. Mässan erbjuder även seminarier och aktiviteter där besökare kan lära sig mer om inredning och design.

Planera ditt besök i förväg och var öppen för att utforska nya trender och produkter. Kom ihåg att ta pauser och nätverka med andra yrkesverksamma inom inredningsbranschen. Formex-mässan 2022 är ett evenemang du inte vill missa om du är intresserad av inredning och design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *