Publicerad den

av

 inom

Rösta på din favorit i Formex Formidable tävlingen

Formex Formidable är en årlig tävling som uppmärksammar och belönar de mest innovativa och kreativa produkterna inom inredning och design. Idag uppmanades ni att rösta på er favorit i årets tävling. I denna artikel tittar vi närmare på Formex Formidable-tävlingen, varför det är viktigt att rösta och hur du kan delta.

Vad är Formex Formidable?

Formex Formidable är en årlig tävling som syftar till att uppmärksamma och belöna de mest innovativa och kreativa produkterna inom inredning och design. Tävlingen är öppen för alla inrednings- och designföretag och produkterna bedöms av en expertjury som består av kända profiler inom inrednings- och designbranschen.

Varför är det viktigt att rösta?

Genom att rösta på din favoritprodukt i Formex Formidable kan du hjälpa till att uppmärksamma och belöna de mest kreativa och innovativa produkterna inom inredning och design. Din röst kan också hjälpa till att ge mindre kända företag och produkter en chans att synas och få den uppmärksamhet de förtjänar.

Hur kan du delta?

För att delta i Formex Formidable-tävlingen behöver du bara besöka Formex-mässan i Stockholm, som arrangeras två gånger om året. På mässan kan du se de nominerade produkterna och rösta på din favorit på plats. Du kan också rösta online genom att besöka Formex-mässans webbplats.

Vad kan du vinna?

Genom att delta i Formex Formidable-tävlingen kan du inte bara hjälpa till att uppmärksamma och belöna de mest kreativa och innovativa produkterna inom inredning och design, utan du kan också ha chans att vinna fina priser. Genom att rösta på din favoritprodukt kan du delta i tävlingen och ha chans att vinna fina inredningspriser som passar perfekt i ditt hem.

Var kan du se de nominerade produkterna?

På Formex-mässan kan du se de nominerade produkterna och rösta på din favorit på plats. Om du inte kan besöka mässan kan du också se de nominerade produkterna på Formex-mässans webbplats. Här hittar du också mer information om tävlingen och de nominerade produkterna.

Så, vilken produkt kommer du att rösta på i Formex Formidable tävlingen? Genom att rösta kan du hjälpa till att uppmärksamma och belöna de mest innovativa och kreativa produkterna inom inredning och design, samtidigt som du har chansen att vinna fina inredningspriser. Varför inte ta chansen att delta och rösta på din favoritprodukt?

I år är Formex Formidable-tävlingen öppen för nya spännande bidrag och det är upp till dig att rösta på den produkt som imponerar mest. Kanske är det en stilren och funktionell vas, eller en mjuk och bekväm soffa med en modern twist? Oavsett vilken produkt du väljer att rösta på, är det viktigt att du deltar och hjälper till att uppmärksamma de mest kreativa och innovativa produkterna inom inredning och design.

Sammanfattningsvis är Formex Formidable-tävlingen en årlig tävling som uppmärksammar och belönar de mest innovativa och kreativa produkterna inom inredning och design. Genom att delta i tävlingen och rösta på din favoritprodukt kan du hjälpa till att uppmärksamma mindre kända företag och produkter, samtidigt som du har chansen att vinna fina inredningspriser. Besök Formex-mässan för att se de nominerade produkterna och rösta på din favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *